zondag 11 januari 2015

Sport: BK Veldrijden

11-01-2015: 'Zieke' Klaas wint Vantornhout BK Veldrijden

Klaas Vantornhout, die de afgelopen maand totaal niet koerste wegens 'ziekte', is voor de 2de keer Belgisch Kampioen veldrijden geworden, al was het parcours meer veldlopen dan veldrijden geworden.

Dankzij zijn rustpauze tijdens de drukke kerstperiode, waar de echte crosser wel hun job deden, was hij veel frisser doordat hij niet wilde koersen en zich rustig wilde voorbereiden op dit BK.

Omdat dit nog niet genoeg was, om weg te rijden van de concurrentie vond deze valsspeler het ook nog eens nodig om bewust, wanneer hij zelfs nog geen heuveltje over kon komen en uitgleed eens eventjes een 'De Clercqje 'te doen om bewust zijn fiets in de weg te duwen in het wiel van zijn medevluchters Rob Peeters en Wout Van Aert.
 
Niet alleen loog Vantornhout over zijn ziekte nog net voor de wedstrijd, ook na de wedstrijd bleef hij voort liegen dat hij zichzelf natuurlijk weer had verbaasd, na zijn 'ziekte' periode.

En uiteraard tijdens het interview na de wedstrijd, liet hij niet na om zijn collega's nog eens verbaal te beschimpen en denigreren.
Zo liet hij weten dat hij vol vertrouwen had, omdat Rob Peeters in tweede positie rondreed omdat deze toch geen groot talent was!

Al bij al duidelijk dat deze leugenaar en valsspeler NOOIT een groot Kampioen is!
Bij deze een wel gemeende F*ck You, Klaas !!!

Geen opmerkingen: